dimarts, 24 de setembre de 2013

Manicotti farcits de formatge

Ingredients:
-250gr de pasta manicotti
-250gr de ricotta
-250gr de mozzarella
-salsa de tomàquet
-orenga (opcional)

Elaboració:
Per la salsa de tomàquet agafem 1 quilo de tomàquets madurs, els tallem a trossos i els sofregim amb una mica d’oli, sal i una culleradeta de sucre a foc lent. Quan estiguin ben cuits els passem per un colador ben fi. Podem afegir-hi una mica d’orenga i pebre.
També podem fer la recepta amb tomàquet de pot.
Bullim la pasta a la meitat del temps, la escorrem i la farcim amb els formatges. Ho cobrim amb la salsa de tomàquet i ho acabem de coure al forn.
També n’he farcit de gorgonzola i queda molt bo i més gustos.
Aquesta recepta me la va proporcionar la Antonella Speranza, autora del blog La Pasta per als catalans. Moltes gràcies!

1 comentari:

  1. Sembla molt bona aquesta recepta, Maria Rosa! Encara no coneixia el teu blog. Ara hi faré una passejada i em faig seguidora. Fins aviat!

    ResponElimina