-250gr de pasta
manicotti
-250gr de ricotta
-250gr de
mozzarella
-salsa de
tomàquet
-orenga (opcional)
Elaboració:
Per la salsa de
tomàquet agafem 1 quilo de tomàquets madurs, els tallem a trossos i els sofregim amb
una mica d’oli, sal i una culleradeta de sucre a foc lent. Quan estiguin ben cuits
els passem per un colador ben fi. Podem
afegir-hi una mica d’orenga i pebre.
També podem fer la recepta amb
tomàquet de pot.
Bullim la pasta a la meitat del temps, la escorrem i la farcim amb els formatges. Ho cobrim
amb la salsa de tomàquet i ho acabem de coure al forn.
També n’he farcit
de gorgonzola i queda molt bo i més
gustos.
Aquesta recepta
me la va proporcionar la Antonella Speranza, autora del blog La Pasta per als catalans. Moltes gràcies!
Sembla molt bona aquesta recepta, Maria Rosa! Encara no coneixia el teu blog. Ara hi faré una passejada i em faig seguidora. Fins aviat!
ResponElimina