dimecres, 11 d’abril de 2012

Bacallà de Quaresma

Ingredients: ( Per 4 pers.)

- 4 talls de bacallà
- panses i pinyons
- 4 ous durs
- 4 carxofes
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- una copeta de vi blanc
- un gotet d'aigua
- sal

Preparació:

Enfarinem el bacallà i el fregim. L'oli sobrant el colem i el posem en una cassola. Rallem la ceba i el tomàquet i els sofregim i hi tirem el vi blanc. Mentrestant pelem i tallem les puntes de les carxofes, de cada cor en fem 6 trossos, els enfarinem i els fregim una mica. Els possem a la cassola, juntament amb les panses i pinyons que prèviament haurem posat amb remull. Afegim l'aigua i el cap de uns 5 minuts posem-hi el bacallà i els ous durs: que faci xup-xup. Anem sacsejant la cassola perquè no s'enganxi. Comprovem la sal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada