diumenge, 20 de maig de 2012

Pastís de iogurt i poma



Ingredients:

-1 iogurt de llimona o natural
-sucre
-farina de reposteria
-oli de gira-sol o d’oliva
-anís
-1 sobre de llevat Royal
-3 ous
-canyella en pols
-2 pomes grans o 3 de petites
-mantega

Preparació :

Avoquem el iogurt en un bol gran i utilitzem l’envàs del iogurt com unitat de mesura per l’oli, el sucre i la farina amb les següents proporcions: 
 -oli, mig got
 - sucre,2 gots
 - farina 3 gots
Afegim un raig d’anís al gust.
A continuació tirem els 3 ous sencers, el  sobre de llevat i un polsim de canyella en pols.
Barregem  tots els ingredients fins aconseguir una massa homogènia.(sense grumolls). Després pelem i tallem les pomes a làmines .
Untem un motlle pel pastis amb la mantega. Hi posem la meitat de la pasta i la meitat de la poma, després afegim  l’altra meitat de la pasta i, per sobre, la resta de la poma.
Posem-ho en el forn a uns 180º entre 25 -30 minuts .
Una vegada  cuit, retirem el pastís momentàniament  per posar-hi una mica de sucre per sobre i ho deixem gratinar breument.



Cap comentari:

Publica un comentari