diumenge, 28 de juliol de 2013

Calamarsets amb verduretes

Ingredients (per 4 persones):

- 1 kg de calamars
- 1 o 2 grans d’all
- 2 pastanagues
- 1 carbassó
- ½ pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- Oli, sal
- All i julivert


Elaboració:

Tallem les verdures en juliana fina.
En una paella amb oli saltegem un gra d’all. Quan estigui ros el retirem i en el mateix oli hi posem les verdures: primer la pastanaga, desprès el pebrot vermell, el verd i finalment el carbassó. Posem la sal. Han de quedar cuites i cruixents.
Saltegem els calamars nets en una altra paella amb una mica d’oli. Quan siguin rossets hi posem sal i l’all i el julivert amb una mica més d’oli. Tanquem el foc.
Emplatem la recepta amb les verdures al centre i a sobre els calamarsets saltejats. És opcional afegir-hi la salsa de gambes (adjuntem la recepta) al damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada