Ingredients:
- 200gr de xocolata negra de postres
- 200gr de xocolata negra de postres
- 50gr de farina
- 60gr de mantega
- 5 ous
- 1 sobre de
llevat
- 100gr de sucre
- 1cullerada de cacau
pur en pols
- 30gr de xocolata
blanca
Elaboració:
Primer fonem la xocolata juntament amb la mantega en el microones. Separem els rovells de les clares i els batem amb el sucre fins que emblanqueixin. Muntem les clares, tamisem la farina i el llevat.
Barregem la xocolata
desfeta amb els rovells, hi afegim la farina i el llevat, i finalment les clares muntades de mica en mica. Anem-ho
barrejant a poc a poc de baix a dalt fins que quedi tot integrat. Ho posem en el
forn uns 25 minuts a 180ºC.
Per sobre el
pastís amb l’ajuda de un colador fi posarem el cacau en pols i xocolata blanca desfeta per
la guarnició.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada