Ingredients:
- 1kg de musclos de roca
- ½ llimona
- 30gr de mantega
salada
- 1 o 2 dents
d’all
- 30gr d’ametlla torrada
molta
- ½ got de vi
blanc sec
- Cebollí
- Formatge
ratllat
Elaboració:
Agafem una
llimona i en tallem un tros de pell. Ratllem la resta de la pell i escorrem el
suc. Posem els musclos nets en una cassola amb el vi i la pell de la llimona
tallada, els tapem i posem al foc fins que s’obrin. Retirem una de les valves.
Deixem la mantega
fora de la nevera fins que s’estovi.
Barregem la mantega, l’ametlla, l’all picat, la ratlladura
i el suc de la llimona. En fem una pasta i
l’anem posant-la una mica al damunt de cada musclo. Escampem-hi formatge ratllat per sobre hi ho gratinem.
Posem el cebollí
abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada