diumenge, 12 de maig de 2013

Musclos gratinats

Ingredients:

-  1kg de musclos de roca
- ½ llimona
- 30gr de mantega salada
- 1 o 2 dents d’all
- 30gr d’ametlla torrada molta
- ½ got de vi blanc sec
- Cebollí
- Formatge ratllat

Elaboració:
Agafem una llimona i en tallem un tros de pell. Ratllem la resta de la pell i escorrem el suc. Posem els musclos nets en una cassola amb el vi i la pell de la llimona tallada, els tapem i posem al foc fins que s’obrin. Retirem una de les valves.
Deixem la mantega fora de la nevera fins que s’estovi.
Barregem  la mantega, l’ametlla, l’all picat, la ratlladura i el suc de la llimona. En fem una pasta i  l’anem posant-la una mica al damunt de cada musclo. Escampem-hi  formatge ratllat per sobre hi ho gratinem.
Posem el cebollí abans de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada