Ingredients (per
4 persones):
-1 ceba grossa
-2 tomàquets
-1 pebrot vermell
gros
-1 o 2 pebrots
verds (italians)
-1 albergínia
-1 pastanaga
-350g de
xampinyons (aproximadament)
-Uns grapat de bolets
secs (camagrocs,moixernons,...)
-300g d’arròs
-Bonítol o tonyina amb oli
Elaboració:
Posem la ceba
tallada a bocins, en una paella amb oli. A mig coure hi afegim el tomàquet
rallat amb una mica de sal i una mica de sucre.
Tallem a daus
petits les verdures restants i les sofregim en una cassola o paella amb oli: primer
el pebrot vermell, després la pastanaga, el pebrot verd, l’albergínia i els bolets
secs prèviament remullats. Ho fem coure tot a foc baix i quan estigui ben confitat
hi barregem el sofregit de ceba i tomàquet.
Tallem els
xampinyons i els saltegem i afegim a les verdures.
Bullim l’arròs
amb aigua i sal i l’escorrem.
Ho podem barrejar
tot juntament amb el bonítol o la tonyina. O ho servim posant-ho dins d’un motlle fent capes (així queda més maco).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada