diumenge, 19 de maig de 2013

Arròs amb verdures

Ingredients (per 4 persones):

-1 ceba grossa
-2 tomàquets
-1 pebrot vermell gros
-1 o 2 pebrots verds (italians)
-1 albergínia
-1 pastanaga
-350g de xampinyons (aproximadament)
-Uns grapat de bolets secs (camagrocs,moixernons,...)
-300g d’arròs
-Bonítol  o tonyina amb oli


Elaboració:

Posem la ceba tallada a bocins, en una paella amb oli. A mig coure hi afegim el tomàquet rallat amb una mica de sal i una mica de sucre.
Tallem a daus petits les verdures restants i les sofregim en una cassola o paella amb oli: primer el pebrot vermell, després la pastanaga, el pebrot verd, l’albergínia i els bolets secs prèviament remullats. Ho fem coure tot a foc baix i quan estigui ben confitat hi barregem el sofregit de ceba i tomàquet.
Tallem els xampinyons i els saltegem i afegim a les verdures.
Bullim l’arròs amb aigua i sal i l’escorrem.
Ho podem barrejar tot juntament amb el bonítol o la tonyina. O ho servim posant-ho dins  d’un motlle fent capes (així queda més maco).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada