18 plaques de
canalons
50g de encenalls
de pernil ibèric
50g de pinyons
200g de panses sense
pinyol
1 dent d’all
100 gr de
formatge ratllat
Per fer la
beixamel:
750 ml de llet
50 gr de farina
50 gr de mantega
Sal
Nou moscada
Elaboració:
Es posen a coure
els espinacs amb un dit d’aigua amb una miqueta de sal. S’escorren bé. En una
paella saltejarem un gra d’all tallat a bocinets juntament amb els espinacs i
hi incorporem les panses , els pinyons i els encenalls de pernil. Deixem que es
cogui tot una miqueta uns pocs minuts.
Es posen a coure
les plaques de pasta amb força aigua, sal i un raig d’oli. Quan estiguin cuits
els escampem sobre un drap net. Fem els canelons amb la massa dels espinacs
cuits i els posem en una plata pel forn.
Per fer la
beixamel fonem la mantega i hi afegim la farina, que s’enrosseixi una mica, i
després la llet introduint-la poc a poc. Corregim de sal i afegim la nou
moscada.
Cobrim els
canelons de la beixamel, hi posem formatge ratllat per sobre i ho podem a
gratinar al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada