diumenge, 5 de maig del 2013

Canelons de espinacs




1 kg de fulles d’espinacs
18 plaques de canalons
50g de encenalls de pernil ibèric
50g de pinyons
200g de panses sense pinyol
1 dent d’all
100 gr de formatge ratllat

Per fer la beixamel:
750 ml de llet
50 gr de farina
50 gr de mantega
Sal
Nou moscada

Elaboració:
Es posen a coure els espinacs amb un dit d’aigua amb una miqueta de sal. S’escorren bé. En una paella saltejarem un gra d’all tallat a bocinets juntament amb els espinacs i hi incorporem les panses , els pinyons i els encenalls de pernil. Deixem que es cogui tot una miqueta uns pocs minuts.
Es posen a coure les plaques de pasta amb força aigua, sal i un raig d’oli. Quan estiguin cuits els escampem sobre un drap net. Fem els canelons amb la massa dels espinacs cuits i els posem en una plata pel forn.
Per fer la beixamel fonem la mantega i hi afegim la farina, que s’enrosseixi una mica, i després la llet introduint-la poc a poc. Corregim de sal i afegim la nou moscada.
Cobrim els canelons de la beixamel, hi posem formatge ratllat per sobre i ho podem a gratinar al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada