diumenge, 14 d’abril del 2013

Rotllets de gall d’indi amb formatge cremós



Ingredients:

6 talls de gall indi
Formatge Philadelphia
Prunes seques (sense pinyol)
Salmó fumat
Barretes de cranc
Ametlla filatejada i torrada (decoració)
Torradetes (opcional)

Preparació:
Pels rotllets de pruna, estendrem el formatge per sobre dels talls del gall indi. Hi posarem les prunes enfilades amb l’ajuda d’una brotxeta (com en els pinxos), ho embolicarem fent un cilindre amb paper d’alumini i cargolarem les puntes (com un caramel).

Els de salmó i els de cranc els fem igual, però no ens cal la brotxeta.
Quan tinguem tots els rotllets fets els posem en el congelador .
Una estona abans de consumir-los  els traiem del congelador, treiem el pal de les brotxetes, tallem els cilindres a rodanxes (encara congelats) i afegim l'ametlla filatejada a sobre dels rotllets de pruna.
Es poden servir sobre de torradetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada