Ingredients:
Formatge
Philadelphia
Prunes seques
(sense pinyol)
Salmó fumat
Barretes de cranc
Ametlla filatejada i torrada (decoració)
Torradetes
(opcional)
Preparació:
Pels rotllets
de pruna, estendrem el formatge per sobre dels talls del gall indi. Hi posarem
les prunes enfilades amb l’ajuda d’una brotxeta (com en els pinxos), ho
embolicarem fent un cilindre amb paper d’alumini i cargolarem les puntes (com un
caramel).
Els de salmó i
els de cranc els fem igual, però no ens cal la brotxeta.
Quan tinguem tots
els rotllets fets els posem en el congelador .
Una estona abans
de consumir-los els traiem del
congelador, treiem el pal de les brotxetes, tallem els cilindres a rodanxes (encara congelats) i afegim l'ametlla filatejada a sobre dels rotllets de pruna.
Es poden servir
sobre de torradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada