diumenge, 14 d’abril de 2013

Croquetes de formatge blau



Ingredients (per unes 70 croquetes petites)
100g de formatge blau
50g d’escalunya o ceba de figueres
50g de porro
1/2l de llet
3 ous
100g de farina blanca
50g de farina de blat de moro(Maizena)
Nou moscada
Pebre
20g de cibulet picat
Sal
Oli d’oliva
Pa ratllat

Elaboració:
Per començar, en una cassola amb una mica d’oli sofregim el porro i l’escalunya picades.
Mentrestant, posem en un bol les dues farines, la llet i els rovells i ho remenem  bé amb unes varetes (no elèctriques).
Quan estigui tot ben barrejat, afegim-hi el formatge esmicolat, la sal, el pebre i la nou moscada i tornem-ho  a remenar  bé.
A continuació, afegim el cibulet picat a la cassola del porro i l’escalunya, ho remenem bé, hi posem  la barreja de llet, farina i formatge i ho remenem durant uns 15 minuts fins que la massa s’espesseixi .
Després, posem la massa en una safata, ho cobrim amb paper film i ho deixem refredar a la nevera.
Tot seguit fem les croquetes, les passem per la clara batuda i una mica de sal. Després  les arrebossem  amb el pa ratllat i les fregim amb oli abundant .

*Recepta de Raül Balam Ruscalleda, extreta del programa “Cuines” de TV3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada