Ingredients (per
unes 70 croquetes petites)
100g de formatge
blau
50g de porro
1/2l de llet
3 ous
100g de farina
blanca
50g de farina de
blat de moro(Maizena)
Nou moscada
Pebre
20g de cibulet picat
Sal
Oli d’oliva
Pa ratllat
Elaboració:
Per començar, en
una cassola amb una mica d’oli sofregim el porro i l’escalunya picades.
Mentrestant, posem
en un bol les dues farines, la llet i els rovells i ho remenem bé amb unes varetes (no elèctriques).
Quan estigui tot
ben barrejat, afegim-hi el formatge esmicolat, la sal, el pebre i la nou
moscada i tornem-ho a remenar bé.
A continuació, afegim
el cibulet picat a la cassola del porro i l’escalunya, ho remenem bé, hi posem la barreja de llet, farina i formatge i ho
remenem durant uns 15 minuts fins que la massa s’espesseixi .
Després, posem la
massa en una safata, ho cobrim amb paper film i ho deixem refredar a la nevera.
Tot seguit fem
les croquetes, les passem per la clara batuda i una mica de sal. Després les arrebossem
amb el pa ratllat i les fregim amb oli abundant .
*Recepta de Raül
Balam Ruscalleda, extreta del programa “Cuines” de TV3.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada