-150gr de
cansalada viada
-200gr de conill
de vedella
-100gr de cigrons
o mongetes
-1 os d’espinada
de vedella i un de porc
-botifarra negra
-2 pastanagues
-1 porro
-200gr de patates
-1 tros de col
-1 ceba
-1 fulla d’api (blanca)
-100gr d’arròs
-100gr de fideus
gruixuts
-Sal
Preparació:
Posem en una olla amb uns 5 litres de aigua els ossos
i deixem que bullin ½ hora. Ho anem escumant. Afegim el pollastre, la cansalada
i la vedella uns ¾ de hora més. Després hi afegim les verdures tallades a
bocins petits i els cigrons ½ hora més .
Retirem els ossos
. Tallem a daus la cansalada, el pollastre i la vedella i ho tornem ha
posar dins de la olla. Afegim la sal i
l’arròs. Passats 8 minuts hi afegim els fideus i la botifarra negra tallada a
trossos i deixem que cogui tot encara 10 minuts més.
En el cas de
voler fer la recepta amb cigrons ja remullats, els posarem el començament de la
cocció quan hi posem els ossos.
A la recepta
també hi podem incloure petites mandonguilles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada