dilluns, 18 de febrer del 2013

Escudella barrejada



-¼ de pollastre o de gallina
-150gr de cansalada viada
-200gr de conill de vedella
-100gr de cigrons o mongetes
-1 os d’espinada de vedella i un de porc
-botifarra negra
-2 pastanagues
-1 porro
-200gr de patates
-1 tros de col
-1 ceba
-1 fulla d’api (blanca)
-100gr d’arròs
-100gr de fideus gruixuts
-Sal

Preparació:
Posem en  una olla amb uns 5 litres de aigua els ossos i deixem que bullin ½ hora. Ho anem escumant. Afegim el pollastre, la cansalada i la vedella uns ¾ de hora més. Després hi afegim les verdures tallades a bocins petits i els cigrons ½ hora més .
Retirem els ossos . Tallem a daus la cansalada, el pollastre i la vedella i ho tornem ha posar  dins de la olla. Afegim la sal i l’arròs. Passats 8 minuts hi afegim els fideus i la botifarra negra tallada a trossos i deixem que cogui tot encara 10 minuts més.
En el cas de voler fer la recepta amb cigrons ja remullats, els posarem el començament de la cocció quan hi posem els ossos.
A la recepta també hi podem incloure petites mandonguilles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada