dijous, 7 de març del 2013

Bunyols de vent

Ingredients:

- 250ml d’aigua
- 100 g de mantega
- 125 g de farina
- Una mica de sal
- 2 o 3 ous

Preparació:

Fem bullir l’aigua amb la mantega i la sal. Quan bulli ho retirem del foc i hi aboquem la farina tamisada de cop. Remenem-ho fins que es faci una bola de pasta que es desenganxi del cassó. Ho anem remenant fins que es refredi i agafi consistència.
Posteriorment hi anirem incorporant els ous: primer un i ho remenem, desprès l’altre, i si ens cal un darrer. La massa ha de quedar llisa i espessa, que costi caure de la espàtula quan l’aixequem enlaire. Amb dues culleretes anem fent boletes i les fregim amb abundant oli de gira-sol, amb el foc mig alt, controlant que no es cremin.
Quan estiguin cuits els arrebossem amb sucre i els esquitxem amb unes gotes d’anís.

1 comentari:

  1. Hola!!! He pensat fer aquesta recepta... quina quantitat sortiria usant les quantitats indicades??? Un petó!
    Nàdia

    ResponElimina