diumenge, 27 de gener de 2013

Timbal de verdures

Ingredients (per 4 persones):
- 1 pebrot vermell
- 1 carbassó
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 1 o 2 patates
- Formatge de cabra
- 2 carxofes
- 16 tomàquets  cherry
- Sal
- Pebre
- Una mica de sucre
- Oli

Elaboració:
Posem  l’albergínia, la ceba, el pebrot, el carbassó nets al forn untats amb una mica d’oli una mitja hora (cal que la ceba hi estigui una miqueta més). La patata la podem fer el forn o bullir-la amb la pell.
Els tomàquets els saltejarem amb oli, sal i una mica de sucre.
Les carxofes les tallarem ben fines (millor amb una mandolina) i en farem unes xips. Les enfarinarem lleugerament i les fregim.
Muntem el timbal amb la patata i les verdures, ho salpebrem tot; posem el formatge a sobre i ho gratinem uns segons el forn. Finalment ho guarnim amb les xips de carxofa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada