- 1 pebrot vermell
- 1 carbassó
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 1 o 2 patates
- Formatge de cabra
- 2 carxofes
- 16 tomàquets cherry
- Sal
- Pebre
- Una mica de sucre
- Oli
Elaboració:
Posem l’albergínia, la ceba, el pebrot, el carbassó
nets al forn untats amb una mica d’oli una mitja hora (cal que la ceba hi
estigui una miqueta més). La patata la podem fer el forn o bullir-la amb la
pell.
Els tomàquets els
saltejarem amb oli, sal i una mica de sucre.
Les carxofes les
tallarem ben fines (millor amb una mandolina) i en farem unes xips. Les enfarinarem
lleugerament i les fregim.
Muntem el timbal
amb la patata i les verdures, ho salpebrem tot; posem el formatge a sobre i ho
gratinem uns segons el forn. Finalment ho guarnim amb les xips de carxofa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada