-8 talls de rap
-8 llagostins
-400g de cloïsses
-1 o 2 tomàquets
- pebrot vermell
escalivat
-6 escalunyes
-farina
-vi blanc
-oli
-sal
Per la picada:
-All i julivert
-ametlles i
avellanes
-safrà
Preparació:
Posem les cloïsses
el foc amb una mica d’aigua perquè s’obrin i les reservem. Salem i enfarinem
els talls de rap i els fregim lleugerament i també els reservem.
A la mateixa paella
que hem fet el rap, farem un sofregit amb el foc baix, posant primer les escalunyes
i a mig coure hi posem el tomàquet. Ho
anem remenant i passats uns minuts hi
tirem el vi blanc i deixem que s’evapori. Després hi afegim el caldo colat de
les cloïsses hi ho deixem reduir.
En una cassola coem
els llagostins amb una mica d’oli (un minut per cada banda) i els reservem.
En la mateixa
cassola posem els tall de rap i el sofregit passat prèviament per un colador
xines. Afegim els llagostins i les cloïsses. Fem una picada amb l’all, les
ametlles, les avellanes, el julivert i el safrà, ho diluïm amb una mica d’aigua
i ho afegim a la cassola.
Ho deixem coure
uns minuts més, afegint tires de pebrot
vermell escalivat a sobre per decorar i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada