diumenge, 6 de gener de 2013

Rap a la marinera

Ingredients (per a  4 persones):
-8 talls de rap
-8 llagostins
-400g de cloïsses
-1 o 2 tomàquets
- pebrot vermell escalivat
-6 escalunyes
-farina
-vi blanc
-oli
-sal

Per la picada:
-All i julivert
-ametlles i avellanes
-safrà


Preparació:
Posem les cloïsses el foc amb una mica d’aigua perquè s’obrin i les reservem. Salem i enfarinem els talls de rap i els fregim lleugerament i també els reservem.
A la mateixa paella que hem fet el rap, farem un sofregit  amb el foc baix, posant primer les escalunyes i  a mig coure hi posem el tomàquet. Ho anem remenant  i passats uns minuts hi tirem el vi blanc i deixem que s’evapori. Després hi afegim el caldo colat de les cloïsses hi ho deixem reduir.
En una cassola coem els llagostins amb una mica d’oli (un minut per cada banda) i els reservem.
En la mateixa cassola posem els tall de rap i el sofregit passat prèviament per un colador xines. Afegim els llagostins i les cloïsses. Fem una picada amb l’all, les ametlles, les avellanes, el julivert i el safrà, ho diluïm amb una mica d’aigua i ho afegim a la cassola.
Ho deixem coure uns minuts més, afegint  tires de pebrot vermell escalivat a sobre per decorar i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada