diumenge, 9 de desembre del 2012

Cuixetes de pollastre farcides

Ingredients:
- 4 cuixes desossades
- 1 poma golden de Girona
- 50g de pinyons
- 1 botifarra crua
- panses de corint
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 branca de canyella
- 1 copa de conyac o vi ranci
- sal
- oli
- pebre blanc
- una mica de llart

Per acompanyar:
- un parell de carxofes
- dues cullerades de farina
- un rajet de cervesa

Elaboració:
Posem les panses en remull amb el conyac o vi ranci.
Torrem els pinyons en una paella i hi afegim la botifarra, les panses i al final la poma tallada a daus molt petits o ratllada. Ho barregem tot bé, farcim les cuixes i les lliguem amb un fil.
En una cassola amb oli i una mica de llart posem a rostir el pollastre juntament amb la ceba, el tomàquet sencer i la branca de canyella. Ho salpebrem.
Tapem-ho, abaixem el foc i deixem que cogui afegint-hi mica d'aigua si cal. Hi afegirem una copeta de conyac quan faltin 10 minuts de cocció.
Per acompanyar farem uns bunyols de carxofa. Es pelen i es tallen els cors de les carxofes i tallats a làmines i els fregim passant-les prèviament per una pasta feta de farina, cervesa i sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada