diumenge, 18 de novembre de 2012

Costelles de xai amb pasta Filo

Ingredients:
- 8 costelles
- 1 pot de mostassa
- 1 ou
- Un paquet de pasta Filo
- Escarola i magrana (per la decoració)

Preparació:
Abans de començar la recepta, prepararem cadascuna de les costelles tot deixant al descobert les canyes i unint la carn sobrant a l'altre extrem.
Pintem les costelles amb la mostassa i les posem al forn fins que estiguin dauradetes (les anem girant). Tallem la pasta Filo i l'untem amb mantega. La dobleguem i la tornem a pintar i doblegar de nou (fins a 4 capes). Emboliquem les costelles, deixem que surti la canya i les arrebossem amb ou batut. Untem una plata del forn i les posem a coure fins que estiguin daurades uns 10 minuts a 180ºC. Servir-ho ben calent acompanyat d'escarola i magrana amanides.
Aquesta recepta l'hem fet en un curs de cuina de l'Anna Maria Obiols a les Cotxeres de Sants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada