diumenge, 11 de novembre del 2012

Pastís de Tardor

Ingredients:
-500gr bolets (rovellons, rossinyols, cama-grocs, trompetes de la mort, xampinyons)
-5 ous grossos
-1 ceba de Figueres
-2 porros
-1 moniato
-2 grans d'all
-julivert
-vi ranci
-200ml llet
-sal
-oli de girasol
-pebre negre o blanc
-mantega

Preparació:
Tallem un porro i la ceba a bocins petits i els sofregim en una paella amb oli. A mig coure hi afegim els bolets tallats petits (reservant-ne algun per a decorar) i ho salpebrem. Quan estigui tot cuit, afegim l'all i el julivert picats i un raig de vi ranci. Ho deixem coure fins que s'evapori tota l'aigua dels bolets.
Batem els ous, els salem i hi afegim 200ml de llet. Després hi afegim la barreja de bolets de la paella.
Untem un motlle per anar al forn amb una mica de mantega, l'omplim amb la barreja i ho courem al bany maria, dins del forn, a una temperatura de 180ºC durant uns 30min (segons el forn).

Per decorar, tallem ben fi la zona blanca d'un porro i amb un pelador de patates fem "xips" de moniato. Ho passem tot per la paella amb força oli de girasol fins que quedi daurat.

Posem els xips sobre el pastís juntament amb els bolets que hem reservat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada