dijous, 1 de novembre del 2012
Pa de pessic de llimona
Ingredients:
- 4 ous
- 100 gr de sucre
- 150gr de farina
- 3 cullerades d'oli de oliva
- 1 iogurt
- el suc de 2 llimones
- la pell de una de les 2 llimones
- 2 sobres de llevat
- una mica de mantega
- cobertura líquida de xocolata
Preparació:
En un bol, batem els ous amb el sucre i l'oli. Quan tinguem els ous muntats, afegim-hi la farina tamisada i el llevat, la pell de la llimona ratllada, el iogurt i el suc de les llimones. Barregem-ho bé i disposem la barreja en un motlle, prèviament untat amb mantega.
Enfornem-ho a 160ºc uns 30 minuts, fins que estigui cuit. Ho treiem del forn, deixem-ho refredar i ho servim acompanyat de cobertura líquida de xocolata
Aquest pa de pessic és de la revista Cuina.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Algú l'ha provat de fer? perquè porta dos sobres de llevat, és molt no?
ResponEliminaLa recepta de la revista Cuina està feta amb dos sobres de llevat. Jo l'he fet també amb un sobre i queda més tupid, però el gust és igualment bo.
ResponElimina