dimarts, 9 d’octubre del 2012

Espatlla de xai el forn





 Ingredients:
-una espatlla de xai
-1/2 cap d’alls sense pelar
-1 got d’aigua
-2 cullerades de mel
-vi ranci o Xerès sec
-oli
-sal , pebre
- unes gotes de llimona

Per acompanyar l'espatlla
-2 patates
-1 ceba
-1 tomàquet

Preparació:
Escalfem el forn a 180ºc.
Posem l’espatlla al forn en una safata amb un raig d’oli, sal i pebre i els alls.
Passats uns 15 minuts, hi afegim el vi i el got d’aigua. Deixem-ho coure una hora (aproximadament). Traiem l'espatlla i la pintem amb una barreja de mel i unes gotes de llimona.
Ho deixem coure uns 15 minuts més.

Per acompanyar:
Tallem a làmines la ceba i les patates, i les posem a coure en una paella amb oli i una mica de sal. A mig fer afegim el tomàquet pelat i tallat a bocins. Ho acabem de coure el forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada