-500 ml de llet
-4 rovells d’ou
-90 gr de sucre
-una branca de
canyella
-Una culleradeta
de midó
-canyella en
pols
-figues (coll de
dama) 3 o 4 per persona
Preparació:
Per la crema
posem la llet en el foc amb la pell de llimona i la canyella. Quan estigui ben
calenta tanquem el foc.
Batem els rovells d’ou amb el sucre i el midó, hi afegim la llet i ho posem el foc. Ho anem remenant tot i tanquem el foc abans que arrenqui el bull. Deixem que es refredi a la nevera.
Batem els rovells d’ou amb el sucre i el midó, hi afegim la llet i ho posem el foc. Ho anem remenant tot i tanquem el foc abans que arrenqui el bull. Deixem que es refredi a la nevera.
Posem les
figues pelades i tallades en el plat,
amb la crema ben freda i una mica de canyella en polls per sobre .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada