dijous, 25 d’octubre del 2012

Galetes salades




Ingredients:
-200g de farina tamisada
-100g de mantega
-una culleradeta de llevat en pols
-1 ou
-formatge ratllat
-una mica d’aigua

Pel farcit:
-formatge parmesà ratllat o blau o el que més agradi
-sobrassada, xistorra, botifarró de ceba, olives.....


Preparació:
Per la massa: posem la farina en un bol o sobre el marbre, hi afegim  el llevat, l’ou i la mantega (que traurem una estona abans de la nevera perquè s’estovi). Ho barregem bé, fem una massa amb les mans, hi posem una mica d’aigua i quan estigui feta la deixem reposar uns 30 minuts tapada amb un drap a la nevera .
Després fem les porcions pels diferents  gustos.
Si  les fem de sobrassada , de botifarró o de xistorra, ho hem d’escalfar una mica en una paella.
Barregem cada porció  de la massa amb l’ingredient que vulguem . Desprès  estirem la pasta amb un  corró  i amb un talla-pastes fem diferents dibuixos . Finalment  pintem les galetes  amb l’ou  i posem el formatge ratllat a sobre. Ho enfornem, uns  15 o 20 minuts a 180ºC.

Aquesta recepta l'hem fet en un curs de cuina de l'Anna Maria Obiols a les cotxeres de Sants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada