dijous, 20 de setembre de 2012

Sípia a la bruta

Ingredients:

- 1kg i mig de sípia
- 1 kg de patates esbocinades
- 3 grans d'all, tallats a làmines
- 2 o 3 tomàquets madurs sense pell, tallats a bocins
- 1 ceba gran tallada a la juliana
- una fulla de llorer
- 150 ml de vi blanc
- julivert
- oli
- sal
- aigua

Preparació:

Netegem la sípia i la tallem a trossos.
Posem tots els ingredients en cru, excepte les patates, en una cassola amb oli.
Ho salem i afegim una mica d' aigua, que no arribi a cobrir-ho. Deixem-ho coure i quan la sípia estigui tendre hi afegim les patates. Ho deixem al foc fins que les patates estiguin cuites.
El plat és mes bo si el deixem reposar unes hores.
Aquesta recepta és del Corpus del patrimoni culinari català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada