divendres, 14 de setembre del 2012
Lasanya
-1 ceba
-2 o 3 tomàquets
-1carbassó
-1 albergínia
-1 pebrot vermell
-1 pebrot verd
-300 gr de xampinyons
-1/4 de kg de carn picada de porc
-all i julivert
-18 plaques de lasanya (precuinat)
Beixamel:
-1 litre de llet
-50gr de Farina
-50 gr de mantega
-sal
-nou moscada
-formatge ratllat
Preparació:
Posem la ceba a sofregir en una cassola amb oli. Passats uns minuts el pebrot vermell,el verd,el carbassó i l’albergínia, tot tallat a daus. Ho salem. El tomàquet el fem amb una paella a part, pelat i li traiem una mica les llavors. Hi posem sal i una culleradeta de sucre. Els xampinyons també els fem a part, tallats a lamines amb all i julivert. Posem totes les verdures que hem cuit fins ara a la mateixa cassola, juntament amb la carn picada i ho deixem coure a foc ben baix fins que tot quedi ben caramel•litzat (una hora aproximadament).
Posar les plaques de lasanya en remull amb aigua calenta uns deu minuts. S’escorren i anem muntant la lasanya: tres pisos de placa de pasta per dues de farcit.
Per fer la beixamel: es fon la mantega. Es posa la farina, la remenem fins que quedi enrossida i li afegim la llet sense parar de remenar. Hi afegim sal i nou moscada.
Posem la beixamel sobre la lasanya hi ho gratinem al forn amb formatge ratllat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada