diumenge, 29 de juliol de 2012

Spaghetti al nero di seppia

Ingredients (per4 persones):
- 400gr spaghetti al nero
- 2 sèpies mitjanes
- 500gr de cloïses
- 4 o 5 dents d'all
- julivert
- oli
- sal

Preparació:
Obrim les cloïses al foc amb una mica d'aigua amb sal i ho guardem tot.
En una cassola hi afegim les sèpies tallades a daus amb un bon raig d'oli. A mig coure hi tirem l'all i el julivert picats (força julivert) i poc després un raig d'aigua de les cloïses. Deixem que es cogui tot junt durant pocs minuts a foc baix, sense arribar a perdre tota l'aigua.
Per altra banda, bullim els "spaghettis" amb aigua i sal, deixant-los "al dente". Els afegim a la cassola juntament amb les cloïses, barrejant-ho tot perquè els sabors es mesclin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada