diumenge, 22 de juliol de 2012

Arròs a la marinera


Ingredients  per  5 persones: 
- 400 gr  de arròs
- 2 calamars
- una cua de rap petita (sense espina i tallada a bocins)
- una ceba
- 2 dents d’all i julivert picat
- 1 pebrot  verd
- ½ pebrot  vermell
- 15 cloïsses
- 15 llagostins o gambes
- 1litre i quart de fumet de peix(aproximadament)
- sal
- oli
- una mica  de safrà


Preparació
Posem oli a la paella,  saltegem els llagostins o gambes  un minut i les reservem . Amb el mateix oli incorporem  la ceba, el pebrot verd  i el vermell, ho deixem sofregir una mica i afegim  l’all i el julivert.
Quan estigui  casi cuit, incorporem el peix tallat a bocins i ho deixem coure tot junt. Li afegim l’arròs, el safrà, ho remenem una mica i hi avoquem  el fumet ben calent.
A  mig coure hi posem els llagostins o gambes  i les cloïsses (que prèviament  obrirem el bany maria). Esperem uns 10 minuts més i rectifiquem de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada