- 400 gr de arròs
- 2 calamars
- una cua de rap
petita (sense espina i tallada a bocins)
- una ceba
- 2 dents d’all i
julivert picat
- 1 pebrot verd
- ½ pebrot vermell
- 15 cloïsses
- 15 llagostins o gambes
- 1litre i quart de fumet
de peix(aproximadament)
- sal
- oli
- una mica de safrà
Preparació
Posem oli a la
paella, saltegem els llagostins o gambes
un minut i les reservem . Amb el mateix oli incorporem la ceba, el pebrot verd i el vermell, ho deixem sofregir una mica i
afegim l’all i el julivert.
Quan estigui casi cuit, incorporem el peix tallat a bocins
i ho deixem coure tot junt. Li afegim l’arròs, el safrà, ho remenem una mica i hi
avoquem el fumet ben calent.
A mig coure hi posem els llagostins o gambes
i les cloïsses (que prèviament obrirem el bany maria). Esperem uns 10 minuts
més i rectifiquem de sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada