dissabte, 7 de juliol del 2012

Mousse de llimona

Ingredients:
- 150 gr de llet condensada
- 2 llimones
- 2 clares d’ou
- 3 fulles de gelatina
- 2 culleradetes de sucre
- Aigua
- Fulles de menta (per decorar)

Preparació:
Pelem la pell groga de mitja llimona amb l’ajuda d’un pelador. La tallem en juliana fina i la posem a bullir amb mig got d’aigua i 2 culleradetes de sucre. Deixem que bulli 5-6 minuts. Exprimim les 2 llimones i reservem el suc. Posem les fulles de gelatina en remull uns 5 minuts i les diluïm al foc amb unes gotes d’aigua.
En un bol posem la llet condensada i el suc de les llimones, ho batem amb la batedora de “barilles” i afegim la gelatina diluïda. Separem les clares de l’ou, les muntem ben fortes i ho barregem tot junt. Ho anem remenant de sota a sobre poc a poc fins que tot estigi ben integrat.
En un motllo circular tapem la base amb paper d’alumini per fora. Afegim la mescla al motllo i el posem a la nevera fins que qualli. Si no tenim motllos ho podem servir en copes o gotets. Ho decorem amb la llimona confitada i les fulles de menta.
Aquesta és una recepta d’en Karlos Arguiñano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada