dissabte, 14 de juliol del 2012

Creps farcits amb bolets i gambes

Ingredients per 8 creps:
-150gr de farina
-250ml de llet
-2 ous
-30gr de mantega
-sal

Ingredients pel farcit:
1 pot de barreja de bolets
-1/4kg de xampinyons
-1/2 kg de gambetes
-1 ceba
-1 tomàquet
-una cullerada de farina
-1/2 got de llet
-1 raig de conyac
-aigua
-sal

Preparació:
Barregem tots els ingredients del creps amb el turmix i ho deixem reposar un parell de hores.
Pelem les gambes. Després sofregim una mica de ceba i de tomàquet i posem els caps i les closques de les gambetes, un raig de conyac i un gotet  d’aigua, que cogui tot junt uns 15 minuts aproximadament.  Ho aixafem bé per treure tot el suc dels caps i ho passem per un xino. Reservem la salsa que quedi.
Tallem els bolets  i les gambes a bocins ben petits.
Sofregim  una mica de ceba, posem-hi els bolets que treguin l’aigua, desprès les gambes, la farina,  2 o 3 cullerades de la salsa de les gambes i una mica de llet. Ho remenem fins  que tot estigui  integrat.
Fem els creps en una paella no gaire grossa amb una gota d’oli, escampant la massa ràpidament per tota la seva superfície. Quan quedi cuita la girem 10segons més per l’altra banda.
Un cop fet els creps, els farcim i hi posem pel damunt la resta de la salsa de gambes, havent-la escalfat prèviament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada