-150gr de farina
-250ml de llet
-2 ous
-30gr de mantega
-sal
Ingredients pel
farcit:
1 pot de barreja
de bolets
-1/4kg de
xampinyons
-1/2 kg de
gambetes
-1 ceba
-1 tomàquet
-una cullerada de
farina
-1/2 got de llet
-1 raig de conyac
-aigua
-sal
Preparació:
Barregem tots els
ingredients del creps amb el turmix i
ho deixem reposar un parell de hores.
Pelem les gambes. Després sofregim una mica de ceba i de tomàquet i
posem els caps i les closques de les gambetes, un raig de conyac i un
gotet d’aigua, que cogui tot junt uns 15
minuts aproximadament. Ho aixafem bé per
treure tot el suc dels caps i ho passem per un xino. Reservem la salsa que
quedi.
Tallem els
bolets i les gambes a bocins ben petits.
Sofregim una mica de ceba, posem-hi els bolets que
treguin l’aigua, desprès les gambes, la
farina, 2 o 3 cullerades de la salsa de les
gambes i una mica de llet. Ho remenem
fins que tot estigui integrat.
Fem els creps en
una paella no gaire grossa amb una gota d’oli, escampant la massa ràpidament per
tota la seva superfície. Quan quedi cuita la girem 10segons més per l’altra
banda.
Un cop fet els
creps, els farcim i hi posem pel damunt la resta de la salsa de gambes, havent-la escalfat prèviament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada