diumenge, 10 de juny de 2012

Pasta de full amb fruites


Ingredients:
-pasta de full
-maduixots
-1 kiwi
-pinya amb almívar

Crema pastissera
-½ l de llet
-3 rovells d’ou
-150g de sucre
-40g de Maizena
-pell  de llimona
-branca de canyella

Preparació:
Estirem la pasta de full amb un corró,aixequem els costats com una cresta i la punxem amb una forquilla per evitar que s’infli en el forn (si es bufés, podem posar un pes al damunt).
Fem la crema escalfant en un pot la llet amb la canyella i la llimona. A part, barregem la maizena, el sucre i els rovells d’ou amb una mica de llet freda i un cop mesclat ho afegim al pot. Ho posem al foc fins que s’espesseixi.  Apaguem el foc i ho deixem refredar.
Un cop tenim la crema freda, l’escampem amb una màniga pastissera pel damunt de la pasta de full.
Tallem les fruites a làmines i les col·loquem pel damunt.
Posem a bullir mig got d’aigua, amb el suc de mitja llimona i mig got de sucre aconseguint un almívar. Deixem que bulli uns 5min, apaguem el foc i un cop fred, amb un pinzell pintem les fruites.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada