Ingredients:
-pasta de full
-maduixots
-1 kiwi
-pinya amb almívar
Crema pastissera
-½ l de llet
-3 rovells d’ou
-150g de sucre
-40g de Maizena
-pell de llimona
-branca de
canyella
Preparació:
Estirem la pasta
de full amb un corró,aixequem els costats com una cresta i la punxem amb una
forquilla per evitar que s’infli en el forn (si es bufés, podem posar un pes al
damunt).
Fem la crema escalfant en un pot la llet amb la canyella i la llimona. A part, barregem la maizena, el
sucre i els rovells d’ou amb una mica de llet freda i un cop mesclat ho afegim al pot. Ho posem al foc fins
que s’espesseixi. Apaguem el foc i ho
deixem refredar.
Un cop tenim la
crema freda, l’escampem amb una màniga pastissera pel damunt de la pasta de
full.
Tallem les
fruites a làmines i les col·loquem pel damunt.
Posem a bullir
mig got d’aigua, amb el suc de mitja llimona i mig got de sucre aconseguint un almívar.
Deixem que bulli uns 5min, apaguem el foc i un cop fred, amb un pinzell pintem
les fruites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada