dimarts, 29 de maig de 2012

Crema de tomàquets secs amb formatge i olivada


Ingredients:


-500g de tomàquets de pera
-150g de formatge Philadelphia
-150g de crema de llet
-sal
-pebre negre
-sucre
-una branca de farigola
-una branca de romaní
-100g d’olivada
-cibulet
-oli d'oliva verge extra

Preparació:

Escaldeu i peleu  els tomàquets de pera.
Condimenteu-los amb sal,sucre i pebre i deixeu-los suar durant 30 min. Poseu-los  al forn fins que perdin l’aigua de vegetació, uns 30-40min a 90ºC, amb les branques de farigola i romaní.
Un cop confitats, tritureu-los i coleu-ho per un colador ben fi. Reserveu-ho.
Escalfeu la crema de llet. Afegiu-hi  el formatge Philadelphia i remeneu-ho tot.
Deixeu-ho refredar. Un cop ben fred, munteu-ho lleugerament amb unes varetes.
Agafeu un got de xopet i poseu-hi un dit de puré de tomàquet. Deixeu-ho reposar a la nevera. Quan estigui  fred, incorporeu-hi  una culleradeta d’olivada. Acabeu d’omplir el got de xopet amb el formatge.
Deixeu-ho  reposar a la nevera.
Acabeu-ho  amb una mica de cibulet  picat i unes gotes d’oli.
Acompanyem-ho  amb uns bastonets de pa.
*Aquesta  recepta  es de la revista  "CUINA"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada