diumenge, 10 de juny de 2012

Cloïsses a la marinera

Ingredients (per 4 persones):

-1kg de cloïsses
-1 ceba grossa (picada)
-1 o 2 tomàquets (ratllats)
-1/2 cullerada de farina
-un raig de vi blanc

Picada:

-una dent d'all
-julivert
-uns brins de safrà

Preparació:

Posem les cloïsses en el foc amb una mica d'aigua perquè s'obrin en una cassola tapada, i després colem el caldo.
Fem un sofregit amb la ceba, el tomàquet i un mica de sal a foc baix. Quan estigui gairebé cuit hi tirem el raig de vi blanc, el deixem reduir i hi afegim la farina remenant-la una estona fins que es cogui.
Mullem el sofregit amb el caldo de les cloïsses i ho deixem coure uns 10 min. (si ens fes falta més caldo, podríem afegir una mica d'aigua). Fem la picada amb la dent d'all, el julivert i el safrà.
Afegim les cloísses i la picada i ho deixem coure uns minuts tot junt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada