diumenge, 15 d’abril de 2012

Rossejat

Ingredients: ( per 4 persones)

- 400 gr de fideus.( del n 2)
- 8 gambes
- 2 calamars
- un tros de pebrot vermell
- 3 o 4 grans d'all
- 1/2 kg peix per fer fumet (cintes,cap de rap, galeres,crans, congre)
- 1'5 l'aigua
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1/2 got de vi blanc
- oli
- sal

 Preparació:

 Pel fumet, fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet.Quan estigui cuit, hi afegim el peix i una mica de sal.
Tirem el vi, el deixem reduir i posem aigua fins que aquesta es redueixi quasi a la meitat. Després ho reservem.
Passem les gambes per la paella i quan estiguin rosses les retirem. Fem el mateix amb els calamars tallats a trossos.
Posem el pebrot tallat petit i l'all a la cassola, fem un sofregit. Li afegim els fideus i els calamars i amb una cullera de fusta, ho anem remenant una estona perquè es torrin els fideus.
Afegim el fumet i les gambes. Ho deixem coure uns 5 minuts i després 3 minuts més en el forn.

*Aquesta recepta es pot fer amb fideus d'arròs per a persones cel·líaques, fent una cocció de 2min al foc i 2min al forn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada