8 talls de lluç de palangre
5 o 6 grans d’all
¼ de litre de fumet de peix
200 ml de vi blanc
Una cullerada de farina
¼ de kg de cloïsses
Julivert
Oli
Sal i pebre
Elaboració:
Obrim les cloïsses amb un pot amb una mica d’aigua al foc.
A part, posem en una cassola oli i els alls tallats ben petits,
els deixem enrossir una mica, hi afegim la farina i ho remenem que no és cremi. Incorporem el vi, deixem que s’evapori una mica i li afegim el fumet, a continuació posem
el lluç*, força julivert i ho salpebrem.
Al final, posem-hi les cloïsses.
*es recomana que el lluç estigui tallat a rodanxes gruixudes i que es cogui durant poca estona.
*es recomana que el lluç estigui tallat a rodanxes gruixudes i que es cogui durant poca estona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada