dilluns, 18 de novembre de 2013

Ous farcits de samfaina



Ingredients per 4 persones :
- 8 ous
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 albergínia grossa o 2 de més petites
- 2 o 3 tomàquets madurs
- 1 ceba grossa
- tonyina amb oli
- oli
- sal 
- sucre
- ous de lumpus (opcional per guarnir)

Elaboració:
Posem a bullir els ous 12 minuts. Els talem  per la meitat i retirem els rovells.
Tallem les verdures a daus petits.
En una cassola amb oli sofregim la ceba, després hi afegim els pebrots, els tomàquets (amb una mica de sucre) i les albergínies, en aquest ordre, deixant un temps entre una verdura i l’altra per acabar coent-ho tot junt.
Salem-ho i deixem-ho coure lentament i a foc suau, fins que estigui tot ben confitat.
Barregem la samfaina amb la meitat del rovells i la tonyina i farcim les clares.
En lloc de tonyina podem utilitzar gambetes pelades.
Els rovells que ens sobren els podem utilitzar per una amanida o un puré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada