- 8 ous
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 albergínia
grossa o 2 de més petites
- 2 o 3 tomàquets
madurs
- 1 ceba grossa
- tonyina amb oli
- oli
- sal
- sucre
- ous de lumpus
(opcional per guarnir)
Elaboració:
Posem a bullir
els ous 12 minuts. Els talem per la
meitat i retirem els rovells.
Tallem les verdures
a daus petits.
En una cassola
amb oli sofregim la ceba, després hi afegim els pebrots, els tomàquets (amb una
mica de sucre) i les albergínies, en aquest ordre, deixant un temps entre una
verdura i l’altra per acabar coent-ho tot junt.
Salem-ho i
deixem-ho coure lentament i a foc suau, fins que estigui tot ben confitat.
Barregem la
samfaina amb la meitat del rovells i la tonyina i farcim les clares.
En
lloc de tonyina podem utilitzar gambetes pelades.
Els rovells que
ens sobren els podem utilitzar per una amanida o un puré.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada