- 750gr de
xipirons
- 160gr d’arròs
bomba
- ½ pebrot vermell
- ½ de verd
- 1 ceba mitjana
- 1 o 2 tomàquets
- 500ml de brou de
peix
- Sal
- Oli
Elaboració:
Netegem bé els
xipirons i els deixem escórrer una estona. Els saltegem amb una mica d’oli a
la paella o cassola i els retirem.
En la mateixa
paella fem el sofregit, amb oli, la ceba i el pebrot. A mig fer hi afegim el
tomàquet ratllat i la sal. Quan tinguem el sofregit fet tirem l’arròs i hi donem
unes voltes. Aboquem el brou ben calent, deixem-ho coure uns 10 minuts i hi afegim els xipirons. Ho coem tot entre 10 o
15 minuts més.
Deixem-ho reposar
uns minuts abans de servir.
Si voleu fer aquest plat amb un arròs que no sigui
bomba, el farem amb menys brou i el tindrem menys temps el foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada