dimecres, 16 d’octubre del 2013

Arròs caldos amb xipirons

Ingredients (per 2 persones):
- 750gr de xipirons
- 160gr d’arròs bomba
- ½ pebrot vermell
- ½ de verd
- 1 ceba mitjana
- 1 o 2 tomàquets
- 500ml de brou de peix
- Sal
- Oli

Elaboració:
Netegem bé els xipirons i els deixem escórrer una estona. Els saltegem amb una mica d’oli a la paella o cassola i els retirem.
En la mateixa paella fem el sofregit, amb oli, la ceba i el pebrot. A mig fer hi afegim el tomàquet ratllat i la sal. Quan tinguem el sofregit fet tirem l’arròs i hi donem unes voltes. Aboquem el brou ben calent, deixem-ho coure uns 10 minuts i hi afegim els xipirons. Ho coem tot entre 10 o 15 minuts més.
Deixem-ho reposar uns minuts abans de servir.
Si voleu fer aquest plat amb un arròs que no sigui bomba, el farem amb menys brou i el tindrem menys temps el foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada