diumenge, 19 de febrer de 2012

Mandonguilles amb sípia

Ingredients:
- 1kg de sípia
- 200gr carn picada de vedella
- 300gr carn picada de porc
- 200gr pèsols
- 3 tomàquets ratllats
- 2 cebes
- 1 ou
- all
- julivert
- molla de pa remullada de llet
- farina
- oli
- sal
- brou de peix

Per la picada:
- 1 gra d'all
- ametlles i avellanes

Preparació:
Fem les mandonguilles barrejant les dues carns picades, junt amb l'ou, l'all, el julivert, la molla de pa i la sal.
Anem fent les mandonguilles i quan estiguin totes fetes les enfarinem lleugerament i fregim durant uns segons (han de quedar crues per dins). Les traiem de la paella i les reservem.
En el mateix oli, colat, sofregim la ceba i el tomàquet. Després, afegim la sípia donant-li unes voltes.
Mullem-ho amb el brou i ho deixem coure fins que la sípia comenci a estar tendre. Afegim les mandonguilles, la picada i els pèsols.
Ho tastem de sal i ho deixem coure lentament fins que estigui cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada