diumenge, 12 de febrer del 2012

Licor de cafè

Ingredients:
- 120 g de licor de cafè
- 4 fulles de gelatina neutra
- 350g de cafè (o un got i mig)
- 75 g de sucre (o 4 cullerades soperes)
- 150g de nata muntada
- una mica de xocolata líquida o en pols

Posem en remull dues fulles de gelatina, les retirem i les escorrem. Desprès de 5 o 10 minuts o fins que s'hagin inflat escalfem el licor en un pot o en el microones i diluïm la gelatina. Aboquem el contingut en gotets i els deixem quallar a la nevera. Preparem les dues fulles restants de gelatina i procedim de la mateixa manera que abans. Un cop hidratades les diluïm en una barreja de cafè amb el sucre, deixem refredar del tot i ho aboquem en els mateixos gotets. S'ha de formar una capa per sobre del licor. Deixem quallar. Muntem la nata, l'aboquem en els gotets per sobre del cafè i un polsim de xocolata en pols per sobre.

És una recepta que he trobat per internet, en el blog "Las buenas migas".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada