diumenge, 17 de març de 2013

Tapa de bacallà amb taronja sanguina

Ingredients (per 4 tapes):
- 100 gr de bacallà esqueixat
- Mitja ceba tendra
- Una culleradeta d'olivada
- El suc de mitja taronja sanguina
- 4 tomàquets cherry
- oli d'oliva
- vinagre de Mòdena

Elaboració:
Posem el bacallà en remull i després l'amanim amb l'olivada i un rajet d'oli. Tallem la ceba ben fina i l'amanim amb l'oli i el vinagre. Deixem les dues coses macerant una estona.
Muntem la tapa en copes o tarrines petites seguint el següent ordre: primer el bacallà, després la ceba, els tomaquets tallats a rodanxes fines i ho amanim tot amb una barreja del suc que les dues maceracions, juntament amb el suc de taronja. Es serveix fred i acompanyat de bastonets de pa.

2 comentaris:

  1. Hola Maria Rosa,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Bernat,

      gràcies pel teu missatge. Ja m'he registrat a Lestevesreceptes.cat.

      Una afectuosa salutació,

      Maria Rosa

      Elimina