diumenge, 11 de març del 2012

Cocos i Trufes

Ingredients (per 20 cocos i 20 trufes):
- 75gr coco ratllat
- 50gr sucre
- un ou
- 150gr xocolata per fondre
- 50gr mantega
- 5 cullerades de llet condensada
- mitja copeta de brandy
- ametlles i avellanes torrades
- xocolata en pols

Elaboració:
Pels cocos - Barrejem el coco, el sucre i la clara de l'ou batuda. Fem boles amb la massa aconseguida i ho enfornem durant uns 4 o 5 min a 170º.

Per les trufes - Posem la xocolata per fondre en un cassó juntament amb la mantega, la llet condensada, el rovell de l'ou i una copeta de brandy. A foc baix, ho anem remenant vigilant que no es cremi la xocolata fins que tot quedi ben barrejat.
En un plat evoquem la barreja aconseguida i deixem que es refredi a la nevera durant un parell d'hores com a mínim. Un cop passat aquest temps, fem boles introduint una ametlla o una avellana sencera a l'interior de cada trufa. Finalment arrebossem cada bola amb xocolata en pols i les guardem a la nevera perquè quedin ben fredes al moment de servir-les.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada