dilluns, 26 de març del 2012

Amanida de poma i salmó fumat

Ingredients:
- 4 pomes
- 2 lloms de salmó (sense espina)
- nous
- sèsam
- formatge ratllat (parmesà)
- oli
- vinagre de Mòdena
- sal
- preparat especial per salmó fumat* 

Prepraració:
En una plata tirem part del preparat per salmó fumat, afegim a sobre els lloms de salmó i acabem de cobrir tot el llom amb el mateix preparat. Ho tapem amb paper film entre 24 i 48hores, segons el gruix del llom. Passat aquest temps, treiem el salmó de la plata, el rentem amb aigua freda i l'aixuguem. El tormen a envolicar amb paper film durant 24 hores i el deixem reposar a la nevera.
Per l'amanida, tallem les pomes a làmines fines i les col·loquem en el plat. Per sobre afegirem tires fines del salmó.
Torrem el sèsam en una paella sense oli i amb el foc ben baix. Ho afegim en el plat junt amb les nous trossejades. Finalment, fem una viangreta amb l'oli, la sal i el vinagre de Mòdena, remenant-ho tot.
Ho afegim per sobre i posem el formatge ratllat.

*Aquest preparat el podeu comprar als supermercats (marca Hacendado)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada