dissabte, 7 de juny del 2014

Amanida de tomàquet i vinagreta de fruits secs

Ingredients per 2 persones:
- 2 tomàquets de cor de bou
- fulles petites  d’enciam variat
- 6 ametlles torrades
- 6 avellanes torrades
- 2 o 3 nous
- 6 pistatxos
- una culleradeta de mel
- una culleradeta de mostassa picant
- vinagre de Mòdena
- oli d’oliva
- sal i pebre negre

Elaboració:
Tallem el tomàquet a rodanxes fines.
Rentem i assequem les fulles d'enciam.
Per fer la vinagreta tallem ben petits els fruits secs i ho posem en un bol. Afegim-hi la sal, el pebre, la mel, la mostassa i el vinagre. Ho barregem tot bé amb unes varetes i hi afegim l'oli a poc a poc mentre ho anem remenant.
Col·loquem en un plat les rodanxes de tomàquet i a sobre unes fulles d'enciam. Amanim-ho amb la vinagreta de fruits secs.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada