dimarts, 3 d’abril del 2012

Vedella amb bolets



Ingredients:

- un tall rodó(llata)
- rovellons o barreja
- una ceba gran
- una pastanaga
- 1 o 2 tomàquets
- 3 o 4 grans d'all
- una branca de canyella
- conyac
- aigua
- sal
- ametlles i avellanes
- julivert
- oli

Preparació:

Posem la llata en una cassola amb oli al foc li donem un parell de voltes,i li afegim la ceba,
la pastanaga i el tomàquet a troços els grans d'all sense palar ,la sal i la branca de canyella.
Baixem el foc,que es vagi cuent a poc a poc.El cap d'una estona hi afegim el conyac i
després, un raig de aigua.Deixem coure una hora i mitja aproximadament.Quan estigui cuit,
treiem el tall i deixem que es refredi.La salsa la passem per un xino i ho reservem.Tallem la
carn a talls prims, els anem col-locant en una cassola planera ben posats.Els bolets si són
frescos els passem per la paella i si són en conserva,els esbandim i els tirem ben col-locats
a la cassola amb la carn.Hi afegim la salsa,fem una picada amb les ametlles,avellanes i una
mica de julivert,ho ho tirem per sobre i deixem que faci xup-xup una estona,fins que le carn
quedi ben tova.



2 comentaris:

  1. Té un aspecte molt bueno.Un petó.

    ResponElimina
  2. L'he fet aquest matí per diumenge, l'he tastat i l'he trobat molt bo. Espero que diumenge els hi agradi també. :)

    ResponElimina