diumenge, 23 de març del 2014

Coca de recapte


Ingredients:
-200gr de farina
-100ml d’aigua
-Oli
-Sal
-25gr de llevat premsat o de forner
-1 pebrot vermell
-1 albergínia
-2 arengades o sardines de la costa
-Botifarra crua
-Pinyons (opcional)

Elaboració:
Escalivem el pebrot i l’albergínia. Després traiem la pell i les llavors.
Amb la farina fem un volcà i hi posem al mig el llevat diluït amb 2 cullerades d’aigua tèbia. Ho anem treballant afegint aigua de mica en mica, un raget d’oli i la sal. Treballem bé la massa amb les mans. Quan estigui ben amassada, la deixarem reposar uns 20 minuts tapada amb un drap i a temperatura ambient .
Estirem la massa amb un corró fins que quedi ben fina (jo ho faig al damunt d’un paper vegetal).
Posem el pebrot i l’albergínia a tires, l’arengada o sardina de la costa, la botifarra i els pinyons, amb un raget d’oli al damunt.

Si utilitzem arengades primer les pelarem una mica i les deixarem en remull uns pocs minuts amb aigua. Després les eixugarem i les deixarem amb una mica d’oli una estona perquè no quedin tan salades i més deshidratades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada