Ingredients:
-200gr de farina
-100ml d’aigua
-Oli
-Sal
-25gr de llevat
premsat o de forner
-1 pebrot vermell
-1 albergínia
-2 arengades o
sardines de la costa
-Botifarra crua
-Pinyons (opcional)
Elaboració:
Escalivem el
pebrot i l’albergínia. Després traiem la pell i les llavors.
Amb la farina fem
un volcà i hi posem al mig el llevat diluït amb 2 cullerades d’aigua tèbia. Ho anem
treballant afegint aigua de mica en mica, un raget d’oli i la sal. Treballem bé
la massa amb les mans. Quan estigui ben amassada, la deixarem reposar uns 20
minuts tapada amb un drap i a temperatura ambient .
Estirem la massa
amb un corró fins que quedi ben fina (jo ho faig al damunt d’un paper vegetal).
Posem el pebrot i
l’albergínia a tires, l’arengada o sardina de la costa, la botifarra i els
pinyons, amb un raget d’oli al damunt.
Si utilitzem arengades
primer les pelarem una mica i les deixarem en remull uns pocs minuts amb aigua.
Després les eixugarem i les deixarem amb una mica d’oli una estona perquè no
quedin tan salades i més deshidratades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada