dimecres, 1 de gener del 2014

Pastís Ol' Green

Ingredients:
- 400 ml de crema de llet
- 12 galetes Maria Digestive (aprox. 170 gr)
- 120 gr de mantequilla
- 40 gr de sucre (2 cullerades)
- una tarrina de formatge Philadelphia (350 gr)
- 1 pot de melmelada d'albercoc (340 gr)
- 6 fulles de gelatina neutra (marca Hacendado)
- unes gotes de colorant groc i blau (marca Vahine)

Elaboració:
Aixafem les galetes fins que quedi una massa compacta, amb la mantequilla desfeta i tèbia. La posem de base en un motlle d'uns 23 cm de diàmetre aproximadament. Deixem que la base de galetes es compacti dins la nevera uns 15-20 minuts.
Escalfem la llet amb el sucre i quan estigui calenta (no ha de bullir) hi afegim 3 fulles de gelatina prèviament remullades. Remenem perquè es dissolgui bé la gelatina. Després posem-hi el formatge Philadelphia i remenem-ho tot junt. Afegim aquesta crema de formatge sobre la base de galetes del motlle i deixem que qualli dins la nevera.
Passem per un colador fi la melmelada i l'escalfem una mica. Posteriorment hi afegim 3 fulles de gelatina prèviament remullades i remenem fins que es dissolguin. A la mescla resultant hi afegirem gotes de colorant groc i blau fins a obtenir el color verd. S'afegeix aquesta mescla verda a la crema de formatge ja quallada. Deixem-ho a la nevera fins que acabi de quallar-se tot (unes 6 hores).

Aquest pastís és el meu petit homenatge a l'Helena i als Ol'Green, que tant bé ens ho han fet passar aquests darrers 3 mesos a l'"Oh Happy Day" de TV3. Una abraçada ben forta a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada