-100g de mantega
-una culleradeta
de llevat en pols
-1 ou
-formatge ratllat
-una mica d’aigua
Pel farcit:
-formatge parmesà
ratllat o blau o el que més agradi
-sobrassada, xistorra,
botifarró de ceba, olives.....
Preparació:
Per la massa:
posem la farina en un bol o sobre el marbre, hi afegim el llevat, l’ou i la mantega (que traurem una
estona abans de la nevera perquè s’estovi). Ho barregem bé, fem una massa amb
les mans, hi posem una mica d’aigua i quan estigui feta la deixem reposar uns
30 minuts tapada amb un drap a la nevera .
Després fem les
porcions pels diferents gustos.
Si les fem de sobrassada , de botifarró o de
xistorra, ho hem d’escalfar una mica en una paella.
Barregem cada
porció de la massa amb l’ingredient que
vulguem . Desprès estirem la pasta amb
un corró
i amb un talla-pastes fem diferents dibuixos . Finalment pintem les galetes amb l’ou i posem el formatge ratllat a sobre. Ho
enfornem, uns 15 o 20 minuts a 180ºC.
Aquesta recepta l'hem fet en un curs de cuina de l'Anna Maria Obiols a les cotxeres de Sants.
Aquesta recepta l'hem fet en un curs de cuina de l'Anna Maria Obiols a les cotxeres de Sants.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada