diumenge, 19 de febrer del 2012

Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà


Ingredients:
- 2 o 3 pots de pebrots
- mig  quilo de bacallà sec
- 200 g de crema de llet
- 4 grans d’all
- una patata petita
- una ceba 
- un tomàquet
- una llesqueta  de pa
- ametlles i avellanes
- julivert
- formatge ratllat

Preparació:
Posem el bacallà en remull durant 3 o 4 dies.
Bullim la patata, quan estigui cuita hi afegim  el bacallà i apaguem el foc. Ho deixem  uns minuts i posteriorment, ho retirem  guardant el suc
Fregim els grans d’all  i el pa en una paella i després reservem aquest últim.
Per fer la brandada posem el bacallà, la patata, la crema de llet i l'oli dels alls en un recipient i ho triturem tot junt. Farcim els pebrots amb la brandada i els posem en una plata pel forn
Tot seguit sofregim la ceba i el tomàquet  amb una mica de sal i  quan estigui a mig coure afegim una mica de suc del bacallà. Després ho passem tot pel colador xinès.
Fem la picada amb la llesqueta de pa fregit, les ametlles i avellanes i el julivert.  Barregem el suc del sofregit amb la picada i ho tirem sobre dels pebrots.
Espolsem formatge ratllat per sobre i ho gratinem uns minuts al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada