Ingredients:
- 2 o 3 pots de
pebrots
- mig quilo de bacallà sec
- 200 g de crema de
llet
- 4 grans d’all
- una patata petita
- una ceba
- un
tomàquet
- una
llesqueta de pa
- ametlles i avellanes
- julivert
- formatge ratllat
Preparació:
Posem el bacallà en remull durant 3 o 4 dies.
Bullim la patata,
quan estigui cuita hi afegim el bacallà
i apaguem el foc. Ho deixem uns minuts i posteriorment, ho
retirem guardant el suc
Fregim els grans
d’all i el pa en una paella i després
reservem aquest últim.
Per fer la brandada
posem el bacallà, la patata, la crema de llet i l'oli dels alls en un recipient i ho triturem tot junt. Farcim els
pebrots amb la brandada i els posem en una plata pel forn
Tot seguit
sofregim la ceba i el tomàquet amb una
mica de sal i quan estigui a mig coure
afegim una mica de suc del bacallà. Després ho passem tot pel colador xinès.
Fem la picada amb
la llesqueta de pa fregit, les ametlles i avellanes i el julivert. Barregem el suc del sofregit amb la picada i
ho tirem sobre dels pebrots.
Espolsem formatge
ratllat per sobre i ho gratinem uns minuts al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada