-500g de tomàquets
de pera
-150g de formatge
Philadelphia
-150g de crema de
llet
-sal
-pebre negre
-sucre
-una branca de
farigola
-una branca de
romaní
-100g d’olivada
-cibulet
-oli d'oliva verge extra
Preparació:
Escaldeu i
peleu els tomàquets de pera.
Condimenteu-los
amb sal,sucre i pebre i deixeu-los suar durant 30 min. Poseu-los al forn fins que perdin l’aigua de vegetació,
uns 30-40min a 90ºC, amb les branques de farigola i romaní.
Un cop confitats, tritureu-los
i coleu-ho per un colador ben fi. Reserveu-ho.
Escalfeu la crema
de llet. Afegiu-hi el formatge
Philadelphia i remeneu-ho tot.
Deixeu-ho
refredar. Un cop ben fred, munteu-ho lleugerament amb unes varetes.
Agafeu un got de
xopet i poseu-hi un dit de puré de tomàquet. Deixeu-ho reposar a la nevera. Quan
estigui fred, incorporeu-hi una culleradeta d’olivada. Acabeu d’omplir el
got de xopet amb el formatge.
Deixeu-ho reposar a la nevera.
Acabeu-ho amb una mica de cibulet picat i unes gotes d’oli.
Acompanyem-ho amb uns bastonets de pa.
*Aquesta recepta es de la revista "CUINA"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada